Vragen?

De veel gestelde Vragen en Antwoorden

U boekt een goedkope vlucht vanaf Eindhoven (bv. RyanAir) en een paar uur later staat u op het vliegveld van Bologna waar wij u persoonlijk opwachten en met onze bus naar uw luxe Camper brengen.

U begrijpt dat hier slechts in het uiterste geval voor gekozen zal worden. Er moet dan wel sprake zijn van een  zeer ernstige situatie. 
In dat geval hebben wij twee reisbegeleidingskoppels als reserve. Beide koppels zijn getraind en zeer geschikt om ook groepsreizen te begeleiden. Dit zullen zij ook gaan doen als wij onze reizen gaan uitbreiden. Indien er een reis echt niet door kan gaan, zullen wij het bedrag voor het begeleiden van de reis terug betalen.

Uiteraard hanteren wij een terugbetalingsregeling zoals in de markt gebruikelijk is en in onze voorwaarden staan. Verder adviseren wij u voor dergelijke gevallen een Reis en Annuleringsverzekering. Die zal in normale gevallen u schadeloos stellen. Ook indien u uw reis onvoorzien zou moeten afbreken. 

Stuur een mail naar info@camper4rent.nl met daarin de naam (bv. Reis1) van het evenement, plus de reden van annulering. Nadat uw boeking is geannuleerd, ontvangt u een annuleringsbevestiging plus-nota volgens de voorwaarden zoals die staan in onze voorwaarden voor Groepsreizen. Deze documenten kunt u gebruiken om de annuleringskosten bij uw verzekeraar te claimen, mits de reden onder de voorwaarden valt natuurlijk. Kijk hiervoor in de Voorwaarden van deze verzekering.

Wanneer een evenement is volgeboekt, kunt u zich aanmelden voor de interesselijst. De interesselijst verplicht u tot niets. Komt er een plek vrij, dan worden alle geïnteresseerden op de lijst per e-mail op de hoogte gesteld. De beschikbare plaats wordt weer online aangeboden en eenieder is vrij deze te boeken via onze website. Houdt dus uw e-mail goed in de gaten en wees er snel bij wanneer er een plek vrijkomt. Is ook de interesselijst vol, dan staat er bij het evenement ‘Vol, niet meer beschikbaar’. Helaas. U kunt dan boeken voor de eerst volgende reis.

Wij zijn zolang als wij in Italie wonen nog niet ziek geweest. Maar natuurlijk kan iemand ook een been breken. Wij hebben twee andere goed geinstrueerde begeleiders koppels voor het geval er iets zou zijn. Uw Vakantie is gewaarborgd.

Als de reis om de een of andere reden niet door kan gaan krijgt u in ieder geval uw geld terug.
Om failliet te gaan moet je schuldeisers hebben. Die kunnen jou failliet laten verklaren wanneer je niet aan jouw verplichtingen voldoet. Wij hebben geen leningen en dus geen schulden en kunnen dus ook niet failliet verklaard worden. Zo simple is dat.
Tevens is het bedrijf dat de Campers huurt losgekoppeld van de Organisatie die de Groepsreizen verzorgd. Indien er met de Camper verhuurder dus iets zou zijn dan zit uw geld niet in die organisatie en kunnen wij de Campersgewoon ergens ander huren.
Nogmaals: Dat neemt niet weg dat indien er een Reis echt niet door kan gaan, wij het bedrag voor het begeleiden van de reis zullen terug betalen.

Ga naar Contact en stuur ons een e-mail om uw vraag alsnog beantwoord te krijgen.