De Groep

Per reis is er plaats voor maximaal 20 voertuigen of koppels. De samenstelling van de groep is waarschijnlijk een mix van degenen die gewend zijn om met hun eigen Caravan of Camper groepsreizen te maken en deze keer met de Italia Specialisten van Camper4rent op pad gaan.

Anderen hebben helemaal geen Caravan of Camper  maar willen nu een Camper huren om daarmee groepsreizen te maken. Zij zien onder andere op tegen de vermoeiende heen en terugreis vanuit Nederland en de voorbereidingen daarvoor. Zij vliegen liever binnen twee uur naar Bologna waar ze door ons worden opgepikt en naar hun Camper worden gebracht. Deze Camper heeft  een complete standaarduitrusting met een Airco in de Cabine en in de leefruimte en kan tevens verder naar wens uitgerust worden. 

Wij denken dat een groepsreis maken inclusief Camper huur een wat jongere groep zal aantrekken. In ieder geval ziet iedereen van de groep de voordelen van het door ons gedane voorwerk en de begeleiding tijdens de reis. Natuurlijk  gaan er velen mee voor de gezelligheid, veiligheid en de begeleiding
Elk type reiziger moet zich welkom en prettig voelen in de groep. Met onze jarenlange ervaring lukt dat eigenlijk altijd wel. Er wordt daarom regelmatig een borrel georganiseerd waarin de groep met elkaar kennis kan maken en nieuwe mensen kan ontmoeten. Verder gaan we samen zeker flink wat gezellige uitstapjes maken.

Senioren die Kaartje leggen