Voorbeeld van 1 van onze 2+2 Semi-Integraal Camper

De T-Loft 529. 1 van de 60 Campers tot onze beschikking

 Bij ons geen schattig maar Spartaans VW-Busje of een onzeker onderhouden Camper van een Particulier die u op de diverse Privé Camperverhuur platformen vindt. Dus ook niet het risico op uitgedroogde klappende banden, knappende distributie riemen, lekkende waterpompen en slecht werkende koeling systemen die hier in de bergen voor problemen zorgen. Wij verhuren al sinds 2006 Campers. Tevens hebben wij meer dan 60 Campers tot onze beschikking. Onze Campers zijn gewoon allemaal NIEUW, van het zelfde jaar waarin u boekt. Hooguit een paar maanden oud.


Compleet met:

  1. Luifel
  2. Airco in de Cabine en in de leefruimte. Lekker even aan zetten voor het slapen gaan en u rust echt uit.
  3. Navigatie in het Dashboard.
  4. Sound en InfoTainmentSystem.
  5. Garage waar u die grote koffers makkelijk kwijt kunt.
  6. Zonnepanelen, zodat u nooit met een lege accu komt te staan. 
  7. Panorama dak, geeft u een prachtig uitzicht op uw omgeving.
  8. Compleet inventaris (zie de lijst in het Menu Camper). 

Als u op tijd boekt kunt u nog kiezen welke bed-indeling u wilt en of u een kortere of een wat ruimere Camper wilt. De Campers zijn van het type Semi-Integraal, dus zonder Alkoof. Wij hebben ook twee nieuwe Bus Campers. Dus wilt u nog kunnen kiezen dan is het zeker handig om er snel bij te zijn.

U kunt dan uit de volgende indelingen kiezen

Dwarsbed-Zefiro-294tl

Dwarsbed

De indeling met een Dwars bed achterin komt het meest voor. Douche en Toilet ineen. Het geeft de meeste leefruimte in de Camper en houdt hem toch compact.

Bootbed

Het Bootbed komt het meest luxe over. Het geeft het meeste gevoel van ruimte. Twee aparte opstapjes en kleding kasten. Douche en Toilet zijn gescheiden. Deze Campers zijn vaak net een half metertje langer.

Tweelingbed

Het Tweeling bed komt ook vrij vaak voor. Het bed is simpel om te bouwen tot een flink tweepersoons bed. Er komt gewoon een kussen tussen. Douche en Toilet zijn gescheiden.

Eigen Camper of Caravan
Heeft u al een Camper of Caravan, dan heeft u twee mogelijkheden.
Eerste mogelijkheid. U heeft genoeg van de verre ritten vanuit Nederland naar de warme landen, verkoopt uw Camper of Caravan en huurt er zorgeloos een bij ons. Dat deden velen voor u ook. Uw Camper staat over het algemeen toch 80% van het jaar stil.
De tweede mogelijkheid is, dat u gewoon lekker bij ons aansluit en de Reis met uw eigen Camper of Caravan maakt.