De Reisleiders

Fulco & Jacqueline Heres

Zekerheid en Vertrouwen
Fulco en Jacqueline Heres zijn ras echte kampeerders. Fulco, als kind al met ouders mee door heel Europa en later met het eigen gezin. Eerst met echte trekkers tent, later met de AlpenKreuzer vouwwagen en uiteindelijk nu al weer heel wat jaartjes met de Camper. Het groepsreizen is Fulco niet vreemd want zijn Vader organiseerde al sinds 1965 groepsreizen naar Italië met zijn eigen Reisbureau Ultrasol.

Zij wonen sinds 2008 in de Marken, midden Italië.
Met hun achtergrond van Hypotheekadvies en Makelaardij hebben zij veel te maken gehad met klanten en hun wensen. Natuurlijk  is hun ervaring met verhuren van Campers sinds 2006, en in Italië sinds 2010, van onschatbare waarde. Ze hebben goed leren luisteren en organiseren om zo van hun klanten tevreden mensen te maken.

Organisatorisch.
Doordat Fulco en Jacqueline nu al jaren in Italië wonen en werken, beheersen zij de taal en kennen de gebruiken van het land. Hun aanpak is er er op gericht om onnodige ongemakken te voorkomen en tevens meer uit uw vakantie te halen. Zij zijn op alle plekken persoonlijk geweest! Zij regelen de Campings, de Excursies, de Rondleidingen en de etentjes voor leuke prijsjes.  Zo hebben zij al diverse leuke deals voor u gemaakt om eens lekker te eten. Alles naar eigen keuze, uiteraard.

Vrijheid.
Zij doen hun best om alle ongemakken en vervelende zaken die zich kunnen voordoen te vermijden en voor u op te lossen. 
Zo blijven de leukste dingen over. Dat betekent ook dat u moet kunnen kiezen, met welke excursie u mee gaat, hoe laat u vertrekt en aankomt en aan welke activiteiten u deelneemt.
Dit betekent dat u bij bij Camper4Rent ook alleen dat betaald wat u ook echt wilt!  Onze prijs laat dit verschil duidelijk zien. 

”Wij vinden het na al die jaren nog steeds fijn na afloop te mogen horen dat onze klanten een fijne vakantie hebben gehad”